Hogyan válasszunk csaptelepet?

Csapteleppel minden lakásban találkozunk, így hát egyszerű kérdésnek tűnik: Hogyan válasszunk csaptelepet?
Az első és legfontosabb tudnivaló a témában, hogy nem mindegy hová keresünk csaptelepet! Teljesen más csaptelep szükséges a konyhába, a fürdőszobába vagy éppen a kertbe. Vegyünk is sorra néhányat!

A konyhai mosogató csaptelep a hosszú “száráról” ismerhető fel. Ez a csaptelep kerül a konyhai mosogatótálcába és ezt használjuk nap mint nap a konyhában, így mindenképp olyat válasszunk, amit hosszú távon szeretni fogunk! Létezik fali mosogató csaptelep, álló csaptelep és kihúzható gégecsöves csaptelep egyaránt. A működésüket tekintve nincs nagy különbség köztük, így mindenképpen a saját ízlésünk, preferenciáink és a beszerelhetőség alapján döntsünk!

A mosdó csaptelep kerül a fürdőszobába, értelemszerűen a mosdókagyló kiegészítőjeként.  Általában a kis méretéről ismerhető fel, de ebből is létezik álló változtat. A modern, minimalista stílusú otthonába a szögletes Diplon mosdó csaptelepet ajánljuk, míg a klasszikusok kedvelőinek a kerekített kialakítású Diplon mosdó csaptelepet  javasoljuk. A teljes kínálatunkat ide kattintva találja.

A zuhany csaptelep helyét nem nehéz kitalálni, természetesen ez kerül a zuhanykabinba, vagyis a tusolóba. A zuhany csaptelepet a falra kell felszerelni és gégecső segítségével zuhanyfejet kell illeszteni hozzá. Ha már kedvet is kapott egy forró zuhanyhoz, akkor válogasson kedvére a kínálatunkból, ugyanis a zuhany csaptelep kiválasztása csupán az ízlésén múlik!